Basa

Kontrol Menara FSX & P3D

Informasi

  • Size 3 MB
  • Downloads 38 508
  • digawe 15-11-2006
  • Diowahi 17-11-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Rikoooo
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Menara kontrol cilik banget prasaja nanging ora bisa ditindakake kanggo jaringan penerbangan.
360 ° tampilan, bisa nyepetake utawa ngendhaleni wektu, tampilan radar, pilihan saka menara papat kang beda, panel kontrol ATC. Menara bisa dipindhah karo tombol "Y".
Sampeyan bakal nemokake tambahan iki ing pabrikan: "Control Tower Rikoooo"ing daftar pesawat saka FSX/P3D.
Informasi

  • Size 3 MB
  • Downloads 38 508
  • digawe 15-11-2006
  • Diowahi 17-11-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa