Basa

Replika HMS Karunia FSX & P3D versi 2.0

Informasi

  • Size 45.5 MB
  • Downloads 9 109
  • digawe 24-07-2015
  • Diowahi 10-01-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, lan Rob Ibey
Updated on 11 / 01 / 2019 : Versi asli 2.0 asli FSX lan kompatibel Prepar3D v4. CATETAN: FSUIPC Ora Dibutuhake kanggo Pakaryan HMS. 64-bit kode sing kalebu P3DPangguna V4 +
HMS Karunia 18th Century Tall Ridge kothak ditemtokake kanthi angin, layar animasi lan kontrol sing dikawruhi kanthi angin, pandhuan animasi kanthi arah lan kacepetan angin, helm animasi, lan Sail Management Window kanggo ngontrol kabeh fungsi kapal. Kapal nanggepi kecepatan angin lan arah kanthi yaw, keeling, lan pitch gumantung saka layar sing dipasang lan posisi lengen. Suara ambien, angin variasi lan badai angin badai, lambung kapal, "Salam", anchor timbang / nyebarke kabeh nambah menyang kecemplung.

Kata: Maca dokumentasi "HMS Bounty Replica.pdf" sing dumunung ing dokumen saka "Windows" kanggo mangerteni carane ngontrol prau.

Cathetan: Pangaturan realisme kudu disetel menyang "Hard" kanggo efek angin sing paling apik (ora bakal nate realisme "Gampang" ing FSX.)

HMS Karunia, uga dikenal minangka Kapal HM Angkatan Karunia, ana prau dagang cilik dituku dening Royal Navy kanggo misi botani. kapal, ing printah saka William Bligh, dikirim menyang Samudra Pasifik ndarbeni tetanduran kluwih lan ngeterake kanggo sugih Inggris ing Hindia Barat. Sing misi iki tau rampung, amarga mutiny dipimpin déning Akting Letnan Fletcher Christian. Iki ana Mutiny misuwur ing Karunia.

1960earlyrearautoskipperactive Sedhengbeaglegoingawaybeaglerightqtr SedhengfqfqsSMWvc
  • Panganggité: Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, lan Rob Ibey
  • download
Informasi

  • Size 45.5 MB
  • Downloads 9 109
  • digawe 24-07-2015
  • Diowahi 10-01-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, lan Rob Ibey

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa