Basa

UKMIL AS PUMA HC1 FSX

Informasi

  • Size 24.8 MB
  • Downloads 30 112
  • digawe 02-07-2010
  • Diowahi 02-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: UKMIL external
  • http://www.ukmil.org.uk
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
The SA.330 Puma punika french medium ukuran sipil lan militèr helikopter transportasi. dirancang dening "Sud Aviation" lan developped dening "l'Aerospatiale", dibangun karo collaboration saka "Langkawi Helicopters". Nalika iku digawe ing 1990, "Eurocpoter" persued Developpement sawijining, ngganti menyang "Cougar" kanggo versi tentaranipun.

Fitur 6 tekstur lan model 2. craftmanship ayu.

Maca manual kanggo informasi luwih lengkap.

Informasi

  • Size 24.8 MB
  • Downloads 30 112
  • digawe 02-07-2010
  • Diowahi 02-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: UKMIL external
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa