UKMIL AS PUMA HC1 FSX HOT
UKMIL_AS_Puma_HC1_FSX_1
UKMIL_AS_Puma_HC1_FSX_22
UKMIL_AS_Puma_HC1_FSX_33
UKMIL_AS_Puma_HC1_FSX_44


  • The SA.330 Puma punika french medium ukuran sipil lan militèr helikopter transportasi. dirancang dening "Sud Aviation" lan developped dening "l'Aerospatiale", dibangun karo collaboration saka "Langkawi Helicopters". Nalika iku digawe ing 1990, "Eurocpoter" persued Developpement sawijining, ngganti menyang "Cougar" kanggo versi tentaranipun.

    Fitur 6 tekstur lan model 2. craftmanship ayu.

    Maca manual kanggo informasi luwih lengkap.




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (75 Votes)
  • Size 24.8 MB
  • Downloads 33 338
  • digawe 02-07-2010
  • dianyari 02-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • UKMIL external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan