X-Plane 10 Free Demo HOT
ora_pic


  • njaluk Tur free Versi X-Plane Simulator pesawat 10 nggunakake installer ing ngisor iki. Demo iki meh padha karo versi lengkap X-Plane 10 Global.
    Wis pesawat padha, karo model pesawat-kelas donya padha lan teknologi Rendering apik nyata, nanging mung teka karo sesawangan kanggo wilayah Seattle (tinimbang donya kabèh), lan bakal nglirwakake input joystick sawise 15 menit.

    Tur free iki kalebu:

    • liwat pesawat 40, Kalebu umum pesawat penerbangan, pesawat, Gliders, Helikopter, lan pejuang,
    • kemampuan kanggo njupuk IFR lan VFR cedhak pituduh ATC, lan
    • sesawangan immersive kanggo International Airport Seattle-Tacoma lan ing tlatah sakubengé.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan