Basa

Hughes 300C X-Plane 10

Informasi

  • Size 17.3 MB
  • Downloads 2 736
  • digawe 15-12-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: Pip Ragugini, Turbine65
helikopter Quality utamané dipigunakaké déning sekolah pesawat, banget kanggo learning jawab. Sawise sampeyan bakal Master unit iki sampeyan bakal Master kabeh wong. model Iki versi shcool sing kalebu: printah Double, Kanthi animasi karo pilot, kokpit 3D, Animated rotors. Matur nuwun kanggo Turbine65 of http://www.xplane.ch/helicoptere/


  • Panganggité: Pip Ragugini, Turbine65
  • download
Informasi

  • Size 17.3 MB
  • Downloads 2 736
  • digawe 15-12-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: Pip Ragugini, Turbine65

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa