Hughes 300C X-Plane 10
Hughes_300C_X-Plane_10_1
Hughes_300C_X-Plane_10_22
Hughes_300C_X-Plane_10_33
Hughes_300C_X-Plane_10_44


  • helikopter Quality utamané dipigunakaké déning sekolah pesawat, banget kanggo learning jawab. Sawise sampeyan bakal Master unit iki sampeyan bakal Master kabeh wong. model Iki versi shcool sing kalebu: printah Double, Kanthi animasi karo pilot, kokpit 3D, Animated rotors. Matur nuwun kanggo Turbine65 of https://www.xplane.ch/helicoptere/





  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 17.3 MB
  • Downloads 4 303
  • digawe 15-12-2012
  • dianyari 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    laminar Research X-Plane 10
  • download
  • Panganggité:
  • Pip Ragugini, Turbin65
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan