Basa

Eurocopter X3 v1 X-Plane 10

Informasi

Helikopter X3 (siji rotor utama kanthi lima blades, loro baling-baling kanthi lima bilah) Modeling Versi 1.0 saka X3 Eurocopter kanggo X-Plane 10.
Klebu dokumentasi Prancis.

Adil utama project iki kanggo ngaktifake seneng mabur helikopter karo teknologi anyar iki. Model pesawat iki digawe nggunakake paramèter ngajokaken dening Plane Maker (tanpa Plugins).
baling-baling sisih ngidini akeh fungsi simultaneous njaluk boosters lan anti-torsi, minangka ing kasunyatan.
Miturut sawetara tes digawe dening Rikoooo, kokpit virtual siro yen plugin "Gforce" diaktifake. Coba ndeleng yen sampeyan duwe masalah padha.
Sawetara informasi asalé saka data: engine NH90 The pondokan saka Dauphin / EC 155, X3 borrows ciri.

Yen kasengsem, versi payware (v2) kasedhiya ing x-plane.org nyimpen. Rikoooo ditampa ora Komisi on sales.

The Eurocopter X3 (pocapan "X-kotak") iku sawijining CMG eksperimen diprodhuksi dening Eurocopter.
X3 demonstrator wis loro turbin sing drive by kothak piranti siji karo 5 rotor agul-agul horisontal lan loro baling-baling meneng diinstal ing stumps saka wings.
Iki Déwan saka sel Dauphin lan transmisi utama Eurocopter EC 175 karo loro hasil tambahan kanggo baling-baling kapal. propulsi sing diwenehake dening loro engine NH90 Rolls-Royce / Turbomeca ing RTM322 lan disambungake dening batang propeller. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa