Basa

Shavrov 1930 Sh-2 v1.5 X-Plane 9

Informasi

  • Size 27.6 MB
  • Downloads 1 671
  • digawe 31-10-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 9
  • download
  • Panganggité: Denis Krupin
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
kompatibel karo X-Plane 9.22rc1 lan liya-liyane.
Iki Seaplane Russian lawas saka kualitas apik banget, interior kanthi maringi tulodho ing 3D karo tekstur HD, swara adat, tekstur CCCP Aeroflot, lan animasi. Banget nyata lan dipercaya add-on.

  • Kanggo dismantle / ngumpul wings nggunakake kothak alat ing kokpit (ora nindakaken sak pesawat, sampeyan bakal nabrak)
  • Kanggo ngalih Russian / English gauges pencet "SHIFT + F1"
  • Kanggo ndhelikake pilot ing njaba tampilan pencet "SHIFT + F2"
  • Yen sampeyan duwe masalah karo kinerja, sampeyan bisa nyoba kanggo ngowahi ukuran kabeh tekstur 2048x2048 kanggo 1024x1024

Shavrov Sh-2 ana 1930s desain amfibi lan massa Soviet pisanan diprodhuksi boat mabur. The cilik, pesawat kayu ana perkembangan sabanjuré saka Sh-1, karo engine luwih kuat lan tambah ukuran.
The Sh-2 bisa nindakake loro anggota kru uga minangka salah siji penumpang lan sak wintertimekép, pesawat bisa dilengkapi karo ski. Swiwi ngisor cilik dadi lampiran kanggo pelampung stabil. Iku desain lampu, prasaja lan dipercaya.

Shavrov 1930 Sh-2 v1.5 X-Plane Intro 9
Informasi

  • Size 27.6 MB
  • Downloads 1 671
  • digawe 31-10-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 9
  • download
  • Panganggité: Denis Krupin
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa