Shavrov 1930 Sh-2 v1.5 X-Plane 9
Shavrov_1930_Sh-2_v1.5_X-Plane_9_1
Shavrov_1930_Sh-2_v1.5_X-Plane_9_22
Shavrov_1930_Sh-2_v1.5_X-Plane_9_33
Shavrov_1930_Sh-2_v1.5_X-Plane_9_44


  • kompatibel karo X-Plane 9.22rc1 lan liya-liyane.
    Iki minangka pesawat laut lawas Rusia kanthi kualitas apik, interior kanthi model 3D kanthi tekstur HD, swara khusus, tekstur CCCP Aeroflot, lan animasi. Realistis banget lan bisa dipercaya add-on.

    • Kanggo dismantle / ngumpul wings nggunakake kothak alat ing kokpit (ora nindakaken sak pesawat, sampeyan bakal nabrak)
    • Kanggo ngalih Russian / English gauges pencet "SHIFT + F1"
    • Kanggo ndhelikake pilot ing njaba tampilan pencet "SHIFT + F2"
    • Yen sampeyan duwe masalah karo kinerja, sampeyan bisa nyoba kanggo ngowahi ukuran kabeh tekstur 2048x2048 kanggo 1024x1024

    Shavrov Sh-2 ana 1930s desain amfibi lan massa Soviet pisanan diprodhuksi boat mabur. The cilik, pesawat kayu ana perkembangan sabanjuré saka Sh-1, karo engine luwih kuat lan tambah ukuran.
    The Sh-2 bisa nindakake loro anggota kru uga minangka salah siji penumpang lan sak wintertimekép, pesawat bisa dilengkapi karo ski. Swiwi ngisor cilik dadi lampiran kanggo pelampung stabil. Iku desain lampu, prasaja lan dipercaya.

    Shavrov 1930 Sh-2 v1.5 X-Plane Intro 9



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 27.6 MB
  • Downloads 3 025
  • digawe 31-10-2012
  • dianyari 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    laminar Research X-Plane 9
  • download
  • Panganggité:
  • Denis Krupin
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan