Paket ATR 72-200 / 500 Denmark FSX & P3D HOT
FSX_Denmark_Package_ATR72-200_500_1
FSX_Denmark_Package_ATR72-200_500_22
FSX_Denmark_Package_ATR72-200_500_33
FSX_Denmark_Package_ATR72-200_500_44


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

    Paket lengkap ATR 72-200 / 500 berorientasi Denmark kanthi tekstur 4: Tim Lufthansa, Scandinavian Airlines, SAS, Danish Air Transport.
  • Updated on 06 / 05 / 2019: Rikoooo Eksklusif! konversi model 3D dadi asli FSX lan Prepar3D v4, tekstur wengi njero ruangan lan njero ruangan, perubahan tekstur VC, konversi kabeh tekstur ing format DDS 5, anyar Prepar3D alat ukur V4 sing kompatibel, panel 2D sing anyar, akeh koreksi bug ing VC, mligine tampilan kotak metalik, adaptasi file Aircraft.cfg, nambah FMC, GPWS anyar, nambahake V-SPEED gauge, nambahake penanganan lemah, perbaikan autopilot lan autotrottle lan liyane.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (38 Votes)
  • Size 32.9 MB
  • Downloads 73 968
  • digawe 12-04-2009
  • dianyari 06-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg, asli FSX/P3D update dening Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan