Basa

Paket ATR 72-200 / 500 Denmark FSX & P3D

Informasi

  • Size 32.9 MB
  • Downloads 68 797
  • digawe 12-04-2009
  • Diowahi 06-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg, native FSX/P3D update dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 06 / 05 / 2019: Rikoooo Eksklusif! konversi model 3D dadi asli FSX lan Prepar3D v4, tekstur wengi njero ruangan lan njero ruangan, perubahan tekstur VC, konversi kabeh tekstur ing format DDS 5, anyar Prepar3D alat ukur V4 sing kompatibel, panel 2D sing anyar, akeh koreksi bug ing VC, mligine tampilan kotak metalik, adaptasi file Aircraft.cfg, nambah FMC, GPWS anyar, nambahake V-SPEED gauge, nambahake penanganan lemah, perbaikan autopilot lan autotrottle lan liyane.
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

Paket lengkap ATR 72-200 / 500 berorientasi Denmark kanthi tekstur 4: Tim Lufthansa, Scandinavian Airlines, SAS, Danish Air Transport.
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg, native FSX/P3D update dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 32.9 MB
  • Downloads 68 797
  • digawe 12-04-2009
  • Diowahi 06-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg, native FSX/P3D update dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa