Basa

ATR 42-500 & 72-500 Pack FSX & P3D

Informasi

  • Size 41.8 MB
  • Downloads 89 637
  • digawe 03-04-2015
  • Diowahi 11-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, native FSX/P3D nganyari lan repack dening Rikoooo
Updated on 31 / 05 / 2018: Rikoooo Eksklusif! konversi model 3D dadi asli FSX lan Prepar3D v4, tekstur wengi njero ruangan lan njero ruangan, perubahan tekstur VC, konversi kabeh tekstur ing format DDS 5, anyar Prepar3D alat ukur V4 sing kompatibel, panel 2D sing anyar, akeh koreksi bug ing VC, mligine tampilan kotak metalik, adaptasi file Aircraft.cfg, nambah FMC, GPWS anyar, nambahake V-SPEED gauge, nambahake penanganan lemah, perbaikan autopilot lan autotrottle lan liyane.
Punika mbokmenawa paket paling lengkap ing FREEWARE kanggo ATR 42-500 lan 72-500 kasedhiya dina iki. ATR artiné "Pesawat Angkutan Daerah" Perusahaan Franco-Italia sing markasé ana ing Toulouse (sing uga markasé Rikoooo.com). Pesawat ATR katon ing saindhenging donya kanthi sukses banget. Paket iki kalebu rong model (42 lan 72) kanthi total tekstur 31 (repaints) kanthi swara sing unik lan unik, kokpit virtual lan panel 2D, animasi, kabin 3D kanggo ATR 72, tekstur karo pemetaan bump, tekstur malam, penumpang berteriak ing kasus kacilakan utawa kacilakan utawa kebangkrutan hard, klebu karo FMC, GPWS, GPS, autopilot fungsional, efek asap, dokumentasi.

dhaftar Repaints:

ATR 72-500
Aurigny
LOT Polish Airlines
Lufthansa Regional
Air France
British Airways "Chelsea Rose"
British Airways "Colum"
British Airways "Union Jack"
Buddha Air
TCP Free Lance
Ibercanarias
Bangkok Airways New
Bangkok Airways Old
Thai Airways International New
Thai Airways International Old
Lamia
Eurowings
JFT
Cambodiaangkor
Aircatalonia
Avianca
Lai
Kawasaki
Air Korsika
ATR 42-500
Australasia Virtual Airline
Air KL
Air KL Internationale (Aircalin)
Air Dolomiti
Delta Connection
Dutch Antilles Express
Deccan
Trans World Express
jet Airways
Air Bagan
Cargo Speedex AP-VAA
Cargo Speedex AP-VAB


ATR1ATR2ATR3ATR4

Avianca ATR-72 500 3LangkawiTCP1TCP2

Prepar3D 2018 05 12 03 21 17 45Prepar3D 2018 05 12 03 21 49 11Prepar3D 2018 05 12 03 22 32 73Prepar3D 2018 05 12 03 24 34 64Prepar3D 2018 05 12 03 25 49 59
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, native FSX/P3D nganyari lan repack dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 41.8 MB
  • Downloads 89 637
  • digawe 03-04-2015
  • Diowahi 11-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Francisco Sánchez-Castañer, native FSX/P3D nganyari lan repack dening Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa