Basa

Seri VirtualCollection ATR 72 FSX & P3D

Informasi

Kita seneng nampilake paket lengkap anyar saka seri ATR 72, nambahake iki minangka mantan Payware sing wis dikembangake lan didhukung minangka Freeware dening VIRTUALCOL FS SOFTWARE, thanks kanggo perusahaan iki kanggo menehi kita ijin kanggo ngunggahaké iki ATR 72 ing Rikoooo, ngundang sampeyan ndeleng Katalog saka tambahan.

Paket iki kalebu model karo kokpit virtual, swara turboprop unik, gauge fungsi, manual pangguna, 5 model -200 - 210 -210F (cargo) -500-600, layanan ground lan 37 repaints.

Diuji ing Prepar3D v4 lan misale jek fungsi, iki mung opini pribadi Rikoooo.

vcolatr72x 01vcolatr72x 02vcolatr72x 06vcolatr72x 07vcolatr72x 09vcolatr72x 10vcolatr72x 11vcolatr72x 12vcolatr72x 13vcolatr72x 14vcolatr72x 15vcolatr72x 16vcolatr72x 17vcolatr72x 18vcolatr72x 19vcolatr72x 20vcolatr72x 21vcolatr72x 22vcolatr72x 23vcolatr72x 24vcolatr72x 25vcolatr72x 26vcolatr72x 27vcolatr72x 28vcolatr72x 29vcolatr72x 30vcolatr72x 31vcolatr72x 32vcolatr72x 33vcolatr72x 34vcolatr72x 35vcolatr72x 36vcolatr72x 37vcolatr72x 38vcolatr72x 39vcolatr72x 40vcolatr72x 41vcolatr72x 42vcolatr72x 43vcolatr72x 44vcolatr72x 45vcolatr72x 46vcolatr72x 47vcolatr72x 48vcolatr72x 49
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa