Basa

Hydroptere v2 Kapal mabur X-Plane 10

Informasi

  • Size 12.6 MB
  • Downloads 2 395
  • digawe 30-10-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: JP Baril
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
kanggo X-Plane 10.10 + Windows mung. Elinga maca dokumentasi sing kalebu.
Hydroptère punika sailboat pisanan kanggo nglintasi garis saka knots 50 ing sail, sing kph 92,6, banjur sing saka 100 KPH karo titik ing knots 56,3 (104 kph).

The Hydroptère iku sawijining hydrofoil sailing eksperimen dirancang dening yachtsman French Alain Thébault. desain hydrofoil multihull dheweke ngidini prau sail-powered tekan kecepatan dhuwur ing banyu. Desain adhedhasar pengalaman saka sawetara hydrofoil sailcraft sing Thébault dibangun ing kerjasama karo pungkasan Éric Tabarly wiwit 1990s. On October 5, 2008 dheweke tekan kacepetan rekaman 52.86 knots (97.90 km / h; 60.83 mph), Nanging iki liwat kadohan luwih cendhek tinimbang 500m perlu kanggo nduweni kanggo dunia resmi. On Desember 21, 2008, sedhela Hydroptère ngrambah 56.3 knots (104.3 km / h; 64.8 mph) near Fos-sur-Mer, nanging capsized mboten lami salajengipun.

On September 4, 2009, ing Hydroptère nyuwil rekaman donya outright, nggondheli kacepetan knots 52.86 (97.90 km / h; 60.83 mph) kanggo 500m ing 30 knots saka angin. Ing 2009 November, dheweke nyuwil 50 iket alangi kanggo mil nautical karo kacepetan 50.17 knots (92.91 km / h; 57.73 mph) ing Hyeres, Prancis. (Wikipedia)


Kanggo nyeleh hydroptère ing situs nautical:

Menu / Place / kertu (map) lokal /

Priksa Muter Hydroptère ing banyu lan nyetel dhuwur saka reception ing situs nautical.

PILOTING:

Busak jangkar, milih ing keyboard "V".

Hydroptère navigates ing considering posisi sails karo gati kanggo sumbu saka ing prau, sampeyan nggunakake printah saka akselerator saka joystick Panjenengan:
  • Sampeyan bakal gain kacepetan; dening lining sails (ing jangkah "grand largue").
  • Sampeyan alon mudhun; dening sails ngageti (istirahat sails).
rudder diaktifake dening yaw sumbu joystick Panjenengan.


Diwenehi kacepetan optimal ing jangkah "grand largue":

Karo instrumen "2D panel", sampeyan bisa mbenerake piring saka prau joystick Panjenengan (sumbu rolling lan munggah) lan nyetel Potong (sumbu munggah) kang cocok kanggo ballasts saka awake tengah.

CATETAN: X-Plane ora ngurus lumahing anti-drift dicelupake ing banyu. Hydroptère (v2) ora duwe "anti-drift / water" plugin. Simulasi iki diadaptasi dadi cedhak karo kasunyatan lan ludis.


Reguler ing X-Plane 10

"Setelan / Setelan / joystick § Equipement / zona"

Nullzone 0%

"Setelan / Rendering Pilihan / lapangan tambahan tampilan"

Sijine Nilai klebu antarane 50 lan 100 derajat.

"Setelan / Rendering Pilihan /"

Sijine pilihan Draw saben piksel cahya,

Copot HDR Rendering


Lingkungan - Weather "dianjurake angka":

atmosfer:

Level banget angin dhuwur 01.000

WATER:

ombak dhuwur 000.1 (ora kanggo ngluwihi 2.0)

Aspek 10.0 dhuwur


ciri technical Nyata Hydroptère:

http://membres.multimania.fr/tpevoile/hydro2.htm

Penyelundupan sambungan sing diadegaké déning karbon lan resin, miturut teknologi digunakake kanggo mabur RAFALE. Padha padha diwilang lan nganggo industri Aerospace.

Tulung dicathet :

Kanggo animasi ing obyek iki kanggo karya, lan plugin tambahan (Ngembangaken dening Sandy Barbour) kudu diinstal.

bukaken http://www.xpluginsdk.org/misc_plugins.htm lan ngundhuh lan nginstal 'CustomSBDatarefs004' plugin.

sesawangan iki migunakake barang-barang saking perpustakaan OpenSceneryX. Yen sampeyan ora wis diinstal, tulung menyang http://www.opensceneryx.com




Informasi

  • Size 12.6 MB
  • Downloads 2 395
  • digawe 30-10-2012
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: JP Baril
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa