Basa

KLAX - Bandar Udara Internasional Los Angeles Fotoreal FSX & P3D versi 3.0

Informasi

  • Size 18.8 MB
  • Downloads 41 815
  • digawe 21-01-2012
  • Diowahi 28-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Glenn Johnson
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Foto iki Pemandangan sing nyata yaiku mbangun maneh kanggo FSX/P3D Default KLAX Airport nggunakake versi paling anyar saka ADE (v01.50), Google SkecthUp 8, & SBuilderX sesawangan desain alat.

sesawangan KLAX anyar iki, Version 3.0 kalebu bangunan terminal anyar sing wis ukurane lan redesigned katon luwih nyata. Aku ditambahaké lampu terminal, (ora lamps cahya wengi durung), wit anyar, montor menyang garages parking,
kendaraan lemah Panggunan taxiway tetep, lan saperangan rincian liyane becik kanggo nambah pengalaman KLAX.

rincian liyane klebu New Tom Bradley International Terminal, bangunan dumunung ing W.Cenury Blvd, panggonan parkir 9 Airbus A380, lan Photo tekstur lemah Real. Landasan pacu lan turut bandara sing didadekake siji kanggo cocog perumpamaan satelit Google & Yahoo.

Penataan pemandangan lan nyatakake dhewe ing FSX/P3D. Kanggo pindhah menyang bandara KLAX sampeyan kudu ngetik Klax ing lapangan "code Airport" saka manager pesawat

Informasi

  • Size 18.8 MB
  • Downloads 41 815
  • digawe 21-01-2012
  • Diowahi 28-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Glenn Johnson
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa