Formosa X RCTP Taiwan Taoyuan Intl Airport FSX & P3D HOT
Formosa_X_RCTP_Taiwan_Taoyuan_Intl_Airport_v1.0_FSX_1
Formosa_X_RCTP_Taiwan_Taoyuan_Intl_Airport_v1.0_FSX_22
Formosa_X_RCTP_Taiwan_Taoyuan_Intl_Airport_v1.0_FSX_33
Formosa_X_RCTP_Taiwan_Taoyuan_Intl_Airport_v1.0_FSX_44


  • Proyèk iki mbenake gawan FSX pemandangan sing luwih apik nggambarake tampilan Bandara Internasional Taoyuan kaya ing taun 2012. Kabeh bangunan bandara lan landmark ing sacedhake digawe kanthi nggunakake gMax, kalebu radar animasi lan People Movers. 

    Landasan pacu, dalan pajeg, lan celemek wis dipasang maneh adhedhasar citra satelit. Parkir pesawat wis dianyari nggunakake AIP donya nyata paling anyar. Wilayah photoreal ing wilayah Taoyuan, ditambah karo perbaikan landclass, uga kalebu.

    Penataan pemandangan lan nyatakake dhewe ing FSX. Kanggo pindhah menyang bandara iki, sampeyan kudu ngetik RCTP ing kolom "Kode bandara" (ICAO) saka manajer penerbangan sampeyan

    Ngisor iki wilayah photo-nyata didhukung dening sesawanganFormosaX RCTP nduwur sirah

    2 Termial ing wengi
    FormosaX RCTP Terminal2

    gerbang
    FormosaX RCTP Gates
  • Dianyari ing 02 / 07 / 2015: upgrade saka versi 1.0 menyang 1.1, adaptasi menyang P3D v1.x v2.x, FSX Edition Uap, macem-macem dandan lan fix kewan omo



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.1
  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 110 MB
  • Downloads 26 672
  • digawe 21-01-2012
  • dianyari 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Houting Chiang, Rudolf Liu, Jack Su, lan Mike Huang
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan