Ants Aussie Airports Hamilton YHML FSX
Semut_Aussie_Airports_Hamilton_YHML_FSX_1
Semut_Aussie_Airports_Hamilton_YHML_FSX_22
Semut_Aussie_Airports_Hamilton_YHML_FSX_33
Semut_Aussie_Airports_Hamilton_YHML_FSX_44


  • Tangan munggah sing seneng bandara apik tenan! Inggih bandara iki cantik peduli apik tenan supaya sampeyan badhe pengin ora sampeyan?

    Fitur bandara adat digawe obyek 3D adhedhasar foto saka bandara nyata karo mung obyek standar kang siji andha. Kira-kira 40 km persegi saka tekstur lemah photoreal watara bandara sing uga klebu.

    Hamilton dumunung ing kulon Victoria cedhak MTs Grampian. Bandara iki nduweni landasan pacu utama nutup lan surem karo kerikil salib runway. penumpang biasa kanggo Adelaide lan Melbourne sing dioperasèkaké déning Sharp Airlines sareng kalihan armada Metros.

    Kanggo pindhah menyang bandara, pindhah menyang manajer penerbangan ing FSX lan ngetik YHML ing papan ICAO

    ICAO: YHML
    Negara: Australia
    State / Province: Victoria
    City: Hamilton
    Jeneng Bandara: Hamilton Aero
    Elevation: 3.962m, 13 ft

    Ciri-ciri fisik:

    10 / 28: 1233m x 30m Red Gravel
    17 / 35: 1404m x 30m

    KES KOMUNIKASI Facilities:

    FIA 125.8 MELB CENTRE
    CTAF 124.2 LATIHAN HAMILTON

    RADIO navigasi lan kebangkrutan AIDS:

    NDB HML 203
  • Auto-indtaller dianyari 10, kompatibilitas P3D



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.01
  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 77.6 MB
  • Downloads 7 954
  • digawe 14-03-2012
  • dianyari 20-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Anthony Lynch external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan