Basa

Ants Aussie Airports Hamilton YHML FSX versi 1.01

Informasi

Auto-indtaller dianyari 10, kompatibilitas P3D
Tangan munggah sing seneng bandara apik tenan! Inggih bandara iki cantik peduli apik tenan supaya sampeyan badhe pengin ora sampeyan?

Fitur bandara adat digawe obyek 3D adhedhasar foto saka bandara nyata karo mung obyek standar kang siji andha. Kira-kira 40 km persegi saka tekstur lemah photoreal watara bandara sing uga klebu.

Hamilton dumunung ing kulon Victoria cedhak MTs Grampian. Bandara iki nduweni landasan pacu utama nutup lan surem karo kerikil salib runway. penumpang biasa kanggo Adelaide lan Melbourne sing dioperasèkaké déning Sharp Airlines sareng kalihan armada Metros.

Kanggo pindhah menyang bandara, pindhah menyang manajer penerbangan ing FSX lan ngetik YHML ing papan ICAO

ICAO: YHML
Negara: Australia
State / Province: Victoria
City: Hamilton
Jeneng Bandara: Hamilton Aero
Elevation: 3.962m, 13 ft

Ciri-ciri fisik:

10 / 28: 1233m x 30m Red Gravel
17 / 35: 1404m x 30m

KES KOMUNIKASI Facilities:

Glacier 125.8 MELB CENTRE
CTAF 124.2 Hamilton Lintas

RADIO navigasi lan kebangkrutan AIDS:

NDB HML 203
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa