El Calafate SIMARG FSX & P3D
fsx 2014-09-26 23-18-25-68
fsx 2014-09-26 23-21-16-432
fsx 2014-09-26 23-22-15-923
fsx 2014-09-26 23-23-49-594


  • Pemandangan saka bandara internasional sing dumunung ing El Calafate ing Argentina, nduweni rong musim, musim panas utawa mangsa (karo salju) sing bisa dipilih nalika instalasi otomatis. Pemandangan kalebu kabeh bangunan utama lan tekstur foto-nyata.

    Bandar Udara Internasional Comandante Armando Tola (Basa Spanyol: Aeropuerto International de El Calafate - Comandante Armando Tola) yaiku bandara ing Provinsi Santa Cruz, Argentina. Dumunung kira-kira 21 km (13 mi) wétan kutha El Calafate. Bandara iki dioperasikake dening pemerintah lan London Supply. Saiki, bandara iki mung dilayani dening Aerolíneas Argentinas, LAN Argentina, lan LADE. Iki minangka bandara argentinian paling kulon sing dilayari penerbangan dijadwal.

    Bandara iki diresmikake ing Nopember 2000, ngganti bandara Lago Argentino (ING / SAWL). Saiki iki lawang utama kanggo Taman Nasional Los Glaciares. Desain bandara digawe dening Carlos Ott, arsitek terkenal saka Uruguay. Ing 2010, bandara iki digunakake dening luwih saka 500,000 penumpang.

    El Calafate kuwi sawijining kutha ing provinsi Santa Cruz, Argentina, lan kepala departemen Lago Argentino. Dumunung ing Patagonian Argentina, cedhak karo kidul Lake Argentino lan 256 km ing sisih kulon karo Rio Gallegos. Pedunungé ana 6,143 ing 2001. (Sumber: Wikipedia)

    caratulafsx 2014-09-26 23-18-25-68fsx 2014-09-26 23-21-58-75
  • Auto-installer dianyari kanggo v11



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 59.7 MB
  • Downloads 8 157
  • digawe 23-07-2015
  • dianyari 20-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • SIMARG - Simulacion Argentina external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan