Bandara Long Beach FSX & P3D HOT
anggra_putra_fsx_p3d_1
anggra_putra_fsx_p3d_22
anggra_putra_fsx_p3d_33
anggra_putra_fsx_p3d_44


  • sesawangan ayu (v5) saka Mar, Langkawi (KLGB), iku bandara sing ngladeni kutha Long Beach, California (AS). Kalebu bangunan 3D, gambar nyata-nyata ing lemah, lan akeh liyane, asli asli FSX sesawangan.

    instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.


    thumb 1024px-Long Airport Langkawi - USGS 29 Maret 2004
  • Auto-installer dianyari versi 10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi5.0
  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 48.1 MB
  • Downloads 17 816
  • digawe 24-01-2015
  • dianyari 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Shehryar 'Shez' Ansari
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan