Basa

Bandara Long Beach FSX & P3D versi 5.0

Informasi

  • Size 48.1 MB
  • Downloads 14 114
  • digawe 24-01-2015
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
sesawangan ayu (v5) saka Mar, Langkawi (KLGB), iku bandara sing nglayani kutha Long Beach, California (USA). Kalebu bangunan 3D, gambar asli bumi, lan akeh liyane, kualitas asli FSX sesawangan.

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.


thumb 1024px-Long Airport Langkawi - USGS 29 Maret 2004
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari
  • download
Informasi

  • Size 48.1 MB
  • Downloads 14 114
  • digawe 24-01-2015
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa