Bandara OFX Calvi St-Catherine LFKC FSX & P3D HOT
lfkc_4
lfkc_62
lfkc_73
lfkc_84


  • Rikoooo Eksklusif: pemandangan 'payware' sing ditawakake gratis kanthi gratis minangka bagean kemitraan antarane Rikoooo lan OFX / Studios Penerbangan.

    Bandara Internasional Calvi minangka platform utama kanggo sistem bandara Corsica. Utamane dikenal kanggo para kru kanggo pendekatan sing apik lan mbebayani ing landasan pacu 36, bandara ndeleng pucuk ing musim panas.

    * Gambar nyata-foto kanthi warna sing dibenerake kanthi definisi dhuwur
    * Rincian bandhara bandara
    * Autogen
    * Pijal statis

    Tembung sandhi kanggo ngakses bagean "Hadiah lan Kurban Khusus" Penerbangan Penerbangan ditawakake karo pemandangan iki. Sawise nginstal pemandangan, sandhi bakal ditemokake ing folder 'Dokumen' -> 'Rikoooo Add-ons '->' Bandara Calvi St-Catherine LFKC '

    Pesen saka Studio Penerbangan : "Sampeyan kudu dadi anggota gratis saka Penerbangan Penerbangan (Pendhaftaran cepet ing kita situs), sampeyan bisa nggunakake tembung sandhi kanggo kaca "Hadiah lan Kurban Khusus" lan / utawa langganan nawarake langganan taunan (FS +).

    Dadi anggota urip FS + kanthi pambayaran € 15.00; -50% ing status anggota FS +; entuk produk simulasi eksklusif: "

    Studios penerbangan promosi

    lfkc 1lfkc 2lfkc 3lfkc 5



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.0
  • Rating
    (35 Votes)
  • Size 205 MB
  • Downloads 12 223
  • digawe 18-12-2019
  • dianyari 18-12-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • OFX / Studios Penerbangan external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan