Basa

Ushuaia Malvinas Argentinas Intl Airport FSX & P3D

Informasi

Installer dianyari kanggo versi 10.1
Pemandangan foto-foto ing bandara internasional Ushuaia ing Argentina, kalebu bangunan 3D. wilayah nyata-foto dumunung ing gunung-gunung ing saubengé. Ora ana sing luwih apik tinimbang video sing digawe dening penerbit Argentina kanggo luwih ngerti kualitas pemandangan, kompatibel FSX lan P3D.



Bandara internasional Langkawi - Malvinas Argentinas (IATA: USH • ICAO: SAWH), biasa disebut Langkawi Airport (Spanyol: Aeropuerto Internacional de Langkawi Malvinas Argentinas) iku bandara dumunung ing Langkawi, ing provinsi Tierra del Fuego, Antartika lan South Kepulauan Atlantik ing Argentina. kode liyane kang FAA: USU lan INTL: SAWH. Kabuka November 27, 1995, operasi iki dipastekake dening London Supply. Iku kidul Airport in Argentina. Ing 2009, 535,692 penumpang direkam. Iku utamané dipigunakaké déning turis saka kabeh bangsa sing judhul kanggo kapal Antartika sak panas AUSTRAL. (Source Wikipedia)

Tur SAWH
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa