Bandara Klagenfurt LOWK Austria FSX & P3D HOT
Gambar Layar11
Gambar Layar122
Gambar Layar183
Gambar Layar094


  • Iki minangka pemandangan sing apik lan lengkap saka bandara Klagenfurt ing Austria dening Manfred Marbler, pemandangan v5 kalebu tekstur nyata, tekstur wengi, tekstur musiman, pirang-pirang bangunan 3D, landasan lengkap lan bandara. Add-on saka high quality kanggo Perangkat Lunak.

    Bandara Klagenfurt (ICAO: LOWK), uga dikenal minangka Bandara Kaernten, yaiku bandara Klagenfurt, kutha paling gedhe nomer enem ing Austria. Dumunung ing cedhak pusat kutha Klagenfurt lan nyedhiyakake sawetara penerbangan menyang tujuan plancongan lan metropolitan Eropa. Bandara Klagenfurt kasusun saka siji bangunan terminal penumpang cilik sing nduweni sawetara toko lan restoran uga teras pengunjung.
    Apron menehi sawetara singkatan kanggo pesawat ukuran pertengahan kayata Airbus A320 uga pesawat penerbangan umum sing luwih cilik. Minangka ora ana kreteg jet, bus digunakake kanggo boarding.

    Video


    lowk-klagenfurt-austriaLOWK04LOWK06



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi5
  • Rating
    (10 Votes)
  • Size 110 MB
  • Downloads 12 502
  • digawe 09-08-2016
  • dianyari 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Manfred Marbler
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan