Basa

Bandara Klagenfurt LOWK Austria FSX & P3D versi 5

Informasi

  • Size 110 MB
  • Downloads 8 487
  • digawe 09-08-2016
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Marbler
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika minangka pemandangan sing ayu lan komplit saka bandara Klagenfurt ing Austria dening Manfred Marbler, pemandangan v5 kalebu tekstur asli-foto, tekstur wengi, tekstur musiman, pirang-pirang bangunan 3D, landasan pacu lan bandara sing rinci. Tambah ing kualitas dhuwur kanggo Nganggo Freeware.

Klagenfurt Airport (ICAO: LOWK), uga dikenal minangka Bandar Udara Kaernten, iku bandara Klagenfurt, kutha paling gedhé nomer enem ing Austria. Dumunung cedhak pusat kutha Klagenfurt lan nglayani sawetara penerbangan menyang tujuan luang lan metropolitan Eropa. Bandar Udara Klagenfurt kasusun saka siji terminal terminal penumpang cilik sing nduweni sawetara toko lan restoran uga pengunjung teras.
Apron menehi sawetara singkatan kanggo pesawat ukuran pertengahan kayata Airbus A320 uga pesawat penerbangan umum sing luwih cilik. Minangka ora ana kreteg jet, bus digunakake kanggo boarding.

Video


lowk-klagenfurt-austriaLOWK04LOWK06
  • Panganggité: Manfred Marbler
  • download
Informasi

  • Size 110 MB
  • Downloads 8 487
  • digawe 09-08-2016
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Marbler
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa