Lapangan Terbang Richmond FSX & P3D
fsx 2017-01-09 22-47-25-48
fsx 2017-01-09 22-48-46-312
fsx 2017-01-09 22-49-38-123
fsx 2017-01-09 22-50-04-454


  • Iki minangka panjelasan rinci saka Richmond International Airport (KRIC), USA. Bandara iki minangka gateway penting kanggo wilayah ibukutha Virginia wiwit 1927.

    Bandara nangani babagan 105,000 landings / take-offs saben taun. Kabeh maskapai utama ing AS
    nglayani bandara lan paling akeh sing numpak hub kanggo sambungan terus. Bandara iki nduweni kehadiran sing signifikan saka operator kargo Fedex lan UPS.

    Sawetara FBO lokal lan Sekolah Penerbangan ana ing bandara, lan Pro-Medica basis layanan ambulans udara ing bandara. Kabeh iki dimodelake ing sesawangan.

    Tentara Nasional TNI duwé basis ing pojok SE bandara.

    Museum Penerbangan Virginia uga dimodifikasi ing sisih lor bandara (SR71 lan F14 diparkir ing kono).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 147 MB
  • Downloads 6 409
  • digawe 15-01-2017
  • dianyari 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Shehryar Ansari + kaping penulis
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan