Basa

Lapangan Terbang Richmond FSX & P3D

Informasi

  • Size 147 MB
  • Downloads 3 576
  • digawe 15-01-2017
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar Ansari + sawetara panulis
Iki minangka panjelasan rinci saka Richmond International Airport (KRIC), USA. Bandara iki minangka gateway penting kanggo wilayah ibukutha Virginia wiwit 1927.

Bandara nangani babagan 105,000 landings / take-offs saben taun. Kabeh maskapai utama ing AS
nglayani bandara lan paling akeh sing numpak hub kanggo sambungan terus. Bandara iki nduweni kehadiran sing signifikan saka operator kargo Fedex lan UPS.

Sawetara FBO lokal lan Sekolah Penerbangan ana ing bandara, lan Pro-Medica basis layanan ambulans udara ing bandara. Kabeh iki dimodelake ing sesawangan.

Tentara Nasional TNI duwé basis ing pojok SE bandara.

Museum Penerbangan Virginia uga dimodifikasi ing sisih lor bandara (SR71 lan F14 diparkir ing kono).
  • Panganggité: Shehryar Ansari + sawetara panulis
  • download
Informasi

  • Size 147 MB
  • Downloads 3 576
  • digawe 15-01-2017
  • Diowahi 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar Ansari + sawetara panulis

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa