Basa

Lapangan Terbang Hillsboro KHIO FSX & P3D

Informasi

  • Size 988 MB
  • Downloads 5 362
  • digawe 16-01-2017
  • Diowahi 15-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Rick Keller
Punika Hillsboro Airport (KHIO) Oregon USA, sesawangan iki diterbitake ing magepokan karo 2014 Oregon International Air Show. sesawangan sing ngandhut campuran akeh model digawe dening penulis lan artis liyané kanggo acara iki.

Ing antawisipun kathah obyek diselehake ing sesawangan, MiG-21 gadhahanipun Premier Space Systems luwih digunakake kanggo miwiti satelit. Kalebu tekstur lemah photo-nyata, wengi tekstur, Nike hangar. sesawangan iku arang banget rinci lan wis foto gedhe ing lemah.

Informasi: Penulis sinyal pemandangan marang pangguna Rikoooo manawa dheweke ora nyetujoni pemandangan sing ngluwihi simulator sing ditliti dhewe (umpamane: Prepar3D)
Informasi

  • Size 988 MB
  • Downloads 5 362
  • digawe 16-01-2017
  • Diowahi 15-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Rick Keller

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa