Basa

Bandara Internasional Davao FSX & P3D versi 1

Informasi

  • Size 440 MB
  • Downloads 4 838
  • digawe 01-02-2017
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Emilio Comiling Jr.
sesawangan Photoreal kutha Davao lan International Airport sawijining Francisco Bangoy (RPMD) Ing Philipines. Filipina iku sawijining negara Asia Kidul-Wétan dumadi saka Nusantara saka pulo 7,107, kang akun 11 kanggo luwih saka 90% saka tanah lan mung liwat 2,000 sing dipanggoni, nalika sawetara pulo 2,400 wis ora malah nampa jeneng.

Pemandangan apik banget karo bangunan 3D, AFCAD, Autogen, etc. 100 kompatibel karo Prepar3D
  • Panganggité: Emilio Comiling Jr.
  • download
Informasi

  • Size 440 MB
  • Downloads 4 838
  • digawe 01-02-2017
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Emilio Comiling Jr.

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa