Bandara Fort Wayne FSX / Uap
FWA2017X
Prepar3D 2017-06-29 21-57-37-332
Prepar3D 2017-06-29 22-47-03-593
Prepar3D 2017-06-29 22-49-02-054


  • kanggo Prepar3D versi kompatibel klik kene

    Iki minangka pamutaran rinci Fort Wayne International Airport, Indiana, USA. Bandara iki minangka bandara regional sing ngladeni Indiana Indiana lan uga minangka negara asal saka USAF 122nd Wing Indiana ANG.

    Bandar udara iki asale dadi "Baer Field" minangka pangkalan militer Perang Donya II. Sajrone Perang Donya II luwih saka personil militer 100,000 sing ditugasake ing bandara.
    Bandara kasebut wis ngalami rencana perbaikan agresif sing kalebu ekspansi terminal lan area parkir, upgrade menyang landasan pacu, lan nggawe Pusat Perdagangan Udara kanggo promosi pembangunan ekonomi ing Timur Laut Indiana. Minangka asil saka komitmen FWACAA kanggo layanan pelanggan, Bandar Udara Internasional Fort Wayne diakoni dening USA Today minangka salah sawijining bandara paling ramah ing negara kasebut.

    Bandara nangani babagan 35,000 landings / take-offs saben taun. Sebagéan gedhé maskapai penerbangan utama AS utawa feeder nyedhiyakake bandara lan sebagian sing ngonsumsi hub kanggo sambungan kasebut. Allegiant nglayani pasar liburan lan rute sing luwih cilik. Bandara nduweni kehadiran sing signifikan saka operator kargo Fedex lan UPS.

    Loro-lorone FBOs gedhe dimodelake ing layar. Pusat Fort Wayne Aero anyar ana ing tengah lan Atlantic Aviation dumunung ing sisih kulon-lor saka terminal utama.
    Dumunung cedhak karo Bandar Udara Internasional Fort Wayne yaiku 122nd Fighter Wing saka Garda Nasional Indiana Air. 122nd mabur A-10 Thunderbolt II saka pangkalane ing Fort Wayne, Indiana. Sampeyan bisa ndeleng wong ing babagan.

    FWA2017P



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 206 MB
  • Downloads 5 965
  • digawe 29-06-2017
  • dianyari 25-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Shehryar 'Shez' Ansari
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan