Basa

Bandara Fort Wayne P3D versi 1.1

Informasi

  • Size 206 MB
  • Downloads 1 381
  • digawe 29-06-2017
  • Diowahi 25-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
kanggo FSX/ Kompatibel versi uap klik kene

Iki minangka pamutaran rinci Fort Wayne International Airport, Indiana, USA. Bandara iki minangka bandara regional sing ngladeni Indiana Indiana lan uga minangka negara asal saka USAF 122nd Wing Indiana ANG.

Bandar udara iki asale dadi "Baer Field" minangka pangkalan militer Perang Donya II. Sajrone Perang Donya II luwih saka personil militer 100,000 sing ditugasake ing bandara.
Bandara iki wis nglakoni rencana perbaikan sing agresif sing kalebu expansion terminal lan panggonan parkir, nganyarke kanggo landasan pacu, lan nggawe Air Trade Center kanggo ningkataké pembangunan ekonomi ing Indiana lor-wétan. Minangka asil komitmen FWACAA kanggo layanan pelanggan, Bandar Udara Internasional Fort Wayne diakoni USA Today minangka salah sawijining bandara paling ramah ing negara kasebut.

Bandara nangani babagan 35,000 landings / take-offs saben taun. Sebagéan gedhé maskapai penerbangan utama AS utawa feeder nyedhiyakake bandara lan sebagian sing ngonsumsi hub kanggo sambungan kasebut. Allegiant nglayani pasar liburan lan rute sing luwih cilik. Bandara nduweni kehadiran sing signifikan saka operator kargo Fedex lan UPS.

Loro-lorone FBOs gedhe dimodelake ing layar. Pusat Fort Wayne Aero anyar ana ing tengah lan Atlantic Aviation dumunung ing sisih kulon-lor saka terminal utama.
Dumunung cedhak karo Bandar Udara Internasional Fort Wayne yaiku 122nd Fighter Wing saka Garda Nasional Indiana Air. 122nd mabur A-10 Thunderbolt II saka pangkalane ing Fort Wayne, Indiana. Sampeyan bisa ndeleng wong ing babagan.

FWA2017P
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari
  • download
Informasi

  • Size 206 MB
  • Downloads 1 381
  • digawe 29-06-2017
  • Diowahi 25-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Shehryar 'Shez' Ansari
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa