Basa

Bandar Udara Internasional Quebec Jean Lesage FSX & P3D versi 3.0

Informasi

  • Size 24.6 MB
  • Downloads 5 257
  • digawe 25-11-2017
  • Diowahi 25-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Gilles Boily
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pemandangan paling realistis kanthi tingkat rinci sing luar biasa yaiku edition katelu saka versi Jean Lesage International Airport Quebec (CYQB) FSX (uga dianggo karo P3D). Pemandangan saiki kalebu luwih saka limang puluh bangunan lan obyek kalebu terminal sing anyar diresmikake. Bandara Québec minangka dhasar kanggo operasi lan perawatan saka armada tank CL215 lan CL415 saka Layanan Udara Pemerintah Quebec. Pemandangan iki, sing mbutuhake atusan jam kerja, digawe saka dokumentasi fotografik lengkap, sing tujuane luwih cocog karo kasunyatan.

Pemandangan iki ngandhut elemen-elemen ing ngisor iki:

- Bangunan terminal
- AFCAD banget akurat kalebu pratandha mendhoan, parkings et gates plus 2 stasiun pengisian daya (PetroT lan les Ailes Québécoises) - Apik lampu taksi
- Hangar Stationair
- Les Ailes Québécoises
- Hangar AéroPro
- Hangar Essor Hélicoptères
- Gerbang keamanan utama
- Stasiun taksi
_ Air Canada Cargo 4 buildings
_ Fire Station
- Aerocentre
- Hangar PetroT FBO
- Lampu apron 1 & 2
- Antena kanthi strobelights lan lampu abang ing Gunung Belair
- Hangar Trans-Sol FBO
- Avitair-Jazz
- Layanan Aérien Gouvernement du Québec 2 bangunan
- Inland
- Hangar Canadian Helicopters
_ ExelTech
- Instalasi NavCanada bangunan 6 kalebu menara kontrol
- Groupe Alta
- Hangar Héli Express
- Pemasangan instalasi 5 bangunan
- Hangar anyar kanggo Trans-Sol FBO
- Parking kasir metu
- AQTA Association Québécoise des Transporteurs Aérien
- Bâtiment des Gens de l'Air
- Bangunan administrasi bandara
- Depot bahan bakar
- Les Cuisine de l'Air catering
- Pompa bahan bakar PetroT
- Pesawat statis CL215, CL415 et C-FURG (saka ijin saka penulis Jean-Pierre Fillion)
- Ambulan (saka ijin saka penulis Jean St-Cyr)

Animasi:

- Tampilan layar nuduhake gambar 7 ing urutan, ing endi terminal
- Layanan Awan Flags
- Windsock Hélicoptères Canadiens

NEW FOR VERSION 3.0

- AFCAD Anyar
- Terminal anyar kanggo gerbang penerbangan regional 23-24-25-26-27
- Ndandani jetway kanggo gapura 26-27-28
- New hangar ngadhepi Stasiunair
- Service hangar ing ramp #2
- Custom vehicules
- Quebec Express FBO bebarengan ramp #3 karo mbukak lawang lan pesawat ing
- Bangunan SOPFEU (Masyarakat kanggo perlindungan geni alas)
- Ailes Quebecoises mbangun versi sing luwih apik
- Service Executif FBO along ramp #3
- Stasiun cuaca ing sadawane dalan #2 kanthi animasi anemometer
- Jean Lesage lan SOPFEU tandha ing dalan akses utama
- Layar animasi (3) ing jero terminal utama sing nuduhaké 21 sing beda-beda karo Quebec
- Kilat anyar
- Statis vehicules
- Pesawat statis

Animasi anyar:
- Stasiun cuaca
- Tampilan ing jero terminal

CYQB 01CYQB 02CYQB 03CYQB 06CYQB 09CYQB 10CYQB 11
Informasi

  • Size 24.6 MB
  • Downloads 5 257
  • digawe 25-11-2017
  • Diowahi 25-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Gilles Boily
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa