Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_1
ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_22
ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_33
ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_44


  • Iki pemandangan anyar ing Bandara Internasional Sulaymaniyahen ing Irak, sampeyan kudu ngerti manawa bandara iki durung ana ing FSX / P3D database Iki pemandangan nyata foto sing apik banget lan lengkap sing diwujudake ing Freeware by Pro Simulation (MAHER SOURITI).

    Paket iki disertakan karo pemandangan fotorealistik Full HD + bandara + kendharaan darat + lanskap + bangunan + lampu lsp. Digawe dening PRO Simulasi © 2020 Maher Souriti. Lan model menara 3d + Model 3d terminal penumpang + model VIP 3D digawe dening panganggit: Amirhossein Daryaei.

    Pesen panganggit:

    Yen sampeyan pengin luwih add-ons pilihan sampeyan kanggo FSX or P3D mung kirim panjaluk sampeyan saiki liwat E-mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
    Sampeyan bakal nampa pesenan sanalika bisa.
    Layanan sing ditawakake kanggo FSX / P3D:
    + Paint kanggo model sing sampeyan pilih
    + Pemandangan 
    + Gambar Photorealistic
    + Lalu Lintas
    Lan luwih akeh.
    Nyumbang: PayPal
    Facebook Simulasi PRO: https://www.facebook.com/PRO4Sim

    Info Bandara:
    Bandara Internasional Sulaimaniyah minangka bandara sing dununge 15 kilometer saka kutha Sulaimaniyah ing wilayah Kurdistan. Konstruksi bandara diwiwiti ing wulan November 2003, lan diresmekake ing wulan Juli 2005. Penerbangan internasional ditutup wiwit tanggal 29 September 2017, sawise njupuk keputusan dening Otoritas Penerbangan Sipil Irak (ICAA), nanging bandara kasebut tetep mbukak kanggo domestik lan kamanungsan penerbangan. Larangan penerbangan internasional diangkat ing wulan Maret 2018. Bandara kasebut nduweni fasilitas kanggo barang lan penumpang. Bandara Internasional Sulaimaniyah duwe telung terminal; kanggo mangkat, rawuh lan VIP.



    Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 2Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 3Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 4Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 5Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 6Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 7Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 8Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 10Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 11Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 12Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 13Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 15Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 16Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 17Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 18Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 20Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 21Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 22Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 23Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 24Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 25Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 26Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 28Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 29Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 30Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 31Bandara Internasional ORSU Sulaymaniyah 2021 FSX P3D 32



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan