Basa

Tomcat F14D X-Plane 10

Informasi

  • Size 109 MB
  • Downloads 5 916
  • digawe 14-03-2013
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Pengarang: Sailor ing X-Plane.org, Anthony Booher, Bary Lege
A marvel bisa kacepetan super sonic kanthi efek swara (ndeleng foto kaping loro). Modeling njaba dhuwur kualitas, kalebu paket swara, 21 repaints lan panel 2D lengkap. Kalebu animasi, sawise efek burner, wings geometri variabel lan akeh kejutan liyane. Penting maca dokumentasi sing disedhiyakake ing paket kasebut.

Pesawat tempur Grumman F-14 Tomcat melu global geometri. Dirancang kanggo nglindhungi armada saka serangan pangeboman, iku fighter pisanan lan ing Amerika Serikat kanggo nggabungake pawulangan saka Perang Vietnam. Panjenenganipun dados misuwur ing 1986 thanks kanggo film Top Gun karo Tom Cruise donya.

  • Pengarang: Sailor ing X-Plane.org, Anthony Booher, Bary Lege
  • download
Informasi

  • Size 109 MB
  • Downloads 5 916
  • digawe 14-03-2013
  • Diowahi 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Pengarang: Sailor ing X-Plane.org, Anthony Booher, Bary Lege

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa