Basa

Remos GX dening vFlyteAir v5.1 X-Plane 10

Informasi

Versi kanggo XP10. Kanggo versi sing kompatibel karo X-Plane 9 klik kene.

Tambah ing Remos GX iki teka kaping pindho ing kompetisi sing diatur ing Januari 2013 sakdurunge x-plane.org. Tambahan saka kualitas sing apik ing ngendi simulasi wis ditekan menyang realisme maksimal (waca video). POH klebu ing download. Sampeyan bisa mabur Remos GX miturut nomer ing POH. Remos nyaranake derajat 20 flaps sing diilangi. Retract flaps alon sawise entuk tingkat pendakian sing positif. Pelayaran sing paling apik yaiku 4800-4900RPM - motong kaya sing dibutuhake. Pendhaftaran pungkasan kudu luwih cedhak. 75MPH kanthi flaps 15-20. Vso kurang luwih. 44MPH. Ana autopilot loro sumbu loro sumbu (Heading lan Altitude) sing gampang banget. Elinga yen Heading nggunakake BUG HDG ing HSI, dudu GPS utawa VOR OBS!

The Remos G3 Mirage lan Remos GX sing Varian saka swiwi dhuwur, loro-jog, single engine, pesawat cahya, dibangun ing Jerman lan didol ing sak ndonya. Remos GX model saiki wiwit 2006.

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa