Basa

Eclipse 550 v1.1 X-Plane 10

Informasi

Saka Penulis Stephane Buon:
project Eclipse iku asil saka luwih saka 500 jam karya, saka Oktober 2012 kanggo Februari 2013. bidang iki sumadhiya nèng freeware wonten ing saandhaping Lisensi lisènsi dening-nc-nd, kanggo X Plane masyarakat pilot virtual ..

Maca kaca dhokumèntasi klebu (PDF)

Gerhana 550 versi pembangunan ngajokaken Eclipse 500 dibangun Eclipse Aerospace. Kaya 500, ing 550 bakal dadi-wing kurang, enem jog, kembar jet-engined pesawat.
Pesawat iki announced ing konvènsi Association Business Aviation National in Las Vegas, Nevada ing Oktober 2011. Contonipun iki mbalek metu ing Maret 2013, karo pangiriman samesthine kanggo miwiti ing tiba saka 2013. (Wikipedia)



Kanggo ngundhuh versi asli saka penulis tanpa installer (68.4 MB) klik kene
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa