Eclipse 550 v1.1 X-Plane 10
Eclipse_550_v1.1_X-Plane_10_1
Eclipse_550_v1.1_X-Plane_10_22
Eclipse_550_v1.1_X-Plane_10_33
Eclipse_550_v1.1_X-Plane_10_44


  • Saka Penulis Stephane Buon:
    project Eclipse iku asil saka luwih saka 500 jam karya, saka Oktober 2012 kanggo Februari 2013. bidang iki sumadhiya nèng freeware wonten ing saandhaping Lisensi lisènsi dening-nc-nd, kanggo X Plane masyarakat pilot virtual ..

    Waca dokumentasi sing ana (PDF)

    Gerhana 550 versi pembangunan ngajokaken Eclipse 500 dibangun Eclipse Aerospace. Kaya 500, ing 550 bakal dadi-wing kurang, enem jog, kembar jet-engined pesawat.
    Pesawat iki announced ing konvènsi Association Business Aviation National in Las Vegas, Nevada ing Oktober 2011. Contonipun iki mbalek metu ing Maret 2013, karo pangiriman samesthine kanggo miwiti ing tiba saka 2013. (Wikipedia)



    Kanggo ngundhuh versi asli saka penulis tanpa installer (68.4 MB) klik kene



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan