Basa

Fokker F27-600 1.1 X-Plane 10

Informasi

  • Size 54.8 MB
  • Downloads 8 105
  • digawe 13-05-2013
  • Diowahi 16-05-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: atgcab, dianyari déning Robbo
kanggo X-Plane 10.00 +

Ing bidang wis kokpit 3D lan kabin penumpang. Nerangake karo papat liveries - Fokker Warisan Flight, Aviaco, Air UK lan TAT - lan kit Paint karo pandhuan. Uga klebu PDF karo checklists lan watesan. (Ing aliran bahan bakar F27 nyata lan propeller RPM sing loro milih liwat "katup". Supaya ana kontrol RPM kapisah, supaya sampeyan bakal kudu nganggo F3 tombol / F4 kanggo sing).

The Fokker F27 iku ngusungi pesawat turboprop cendhak kursi 44 dirancang lan dibangun déning pabrikan Fokker Walanda, dirancang kanggo kasil DC-3. Pesawat pisanan njupuk Panggonan ing 24 November 1955. Salinan pisanan iki dikirim Aer Lingus ing 1958 November.


  • Panganggité: atgcab, dianyari déning Robbo
  • download
Informasi

  • Size 54.8 MB
  • Downloads 8 105
  • digawe 13-05-2013
  • Diowahi 16-05-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo X-Plane 10
  • download
  • Panganggité: atgcab, dianyari déning Robbo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa