Autogyro ELA07-S X-Plane 10
Autogyro_ELA07-S_v2_X-Plane_10_1
Autogyro_ELA07-S_v2_X-Plane_10_22
Autogyro_ELA07-S_v2_X-Plane_10_33
Autogyro_ELA07-S_v2_X-Plane_10_44


  • Pesawat maringi tulodho punika Autogyro ELA07-S. autogyro iki dilengkapi mesin Rotax 912 ULS (100 hp), a brake rotor pneumatic lan sistem prerotator panitahan-pneumatic lengkap.


    Tambahan saka model sing:
    • model njaba Complete dirancang ing Blender, karo bagean animasi (lumahing Control, Main Rotor, transmisi rinci, irung pindah setir, suspension, Baling-Baling Kapal, etc)
    • Lima rencana Paint lan tekstur kothong sing klebu ing paket.
    • muni Custom.
    • Animasi 3D Pilots dirancang ing Blender.
    • Kanthi fungsi 3D kokpit, karo teknologi manipulators basis,
    • Kabeh sistem pesawat sing Tulada (Rotor Brake, prerotator, trims, etc)

    Mangga maca pangguna manual, ing format pdf, klebu ing paket. manual ngandhut informasi penting babagan carane ngatur simulasi kanggo seneng manuk iki ..




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan