Basa

Tupolev Tu-154m v2.03 Project Tupolev FS2004

Informasi


Dianyari 12 / 06 / 2010: Added patch 2.0.3
A taun lan setengah saka karya padha perlu kanggo ngrampungake nganyari iki. Punika versi anyar saka Tu-154 versi 2.03. A bagean gedhe saka karya wis rampung kanggo isi kesenjangan, ndandani kewan omo lan kasalahan, nambah tampilan lan readability akeh Panel. Ana saiki sistem geni pangayoman modern, sistem cooling Cairan, njupuk menyang cd brake akun anget, lan sing paling Jahwéh, kanggo karya ditulis tanggung watara mesin diesel, uga akeh dandan liyane lan tambahan.

kita mratelakake panemume

pengalaman unik! Pesawat iki, kompatibel FS2004 iki dirancang kanggo hard-simmers. Realisme wis di-push menyang tingkat maksimal sawijining. Aja nyoba kanggo miwiti mesin iki Tupolev Tu-154m tanpa konsultasi manual amarga ana tata cara lan lagi long. Kabeh tombol ing 2D panel lan VC sing setya maleh lan fungsi, uga kabeh sistem hydraulic (3 ing kabeh). Outside, iku Reproduksi sampurna lan modeling. A thanks amba kanggo tim Project Tupolev kanggo jaminan saka freeware lan thanks kanggo ijin kanggo siaran ing rikoooo.com kuwi. The simmeurs sing kerumitan katresnan lan kecanggihan bakal dadi. Elinga yen kisaran tombol utawa item karo mouse, bantuan ditampilake ing Inggris. Sadurunge ngundhuh, wis bisa njupuk dipikir ing manual (pdf) lan njaluk idea babagan pesawat iki. Mriksa manual saka Tupolev Tu-154m

Award

The Tupolev Tu-154m nampa "AVSIM FREEWARE GOLD AWARD"saka avsim.com pimpinan donya ing simulasi. Sampeyan bisa ndeleng test lengkap conducted dening wong wewenang kanthi ngeklik ing ngisor iki:

Perangkat sing aman Gold Award
ing bidang

The Tupolev Tu-154 (Basa Rusia: Ту-154; kode NATO nglaporake: Careless) iku telung engine medium-macem panah-awak pesawat dirancang ing agêng-1960s lan diprodhuksi dening Tupolev. Minangka workhorse Sovyèt lan (salajengipun) Airlines Russian kanggo sawetara dekade, iku digawa setengah kabeh penumpang mibur dening Aeroflot lan menehi tambahan (137.5 yuta / taun utawa 243.8 milyar km penumpang ing 1990), isih standar airliner domestik-rute Rusia lan mantan negara Soviet nganti agêng-2000s. Sampeyan iki diekspor kanggo 17 Airlines non-Russian lan digunakake minangka kepala saka negara-transportasi dening pasukan online saka sawetara negara.

Kanthi kacepetan njelajah saka 975 kilometer per jam (606 mph), Tu-154 iku salah siji saka pesawat sipil paling cepet ing nggunakake lan wis sawetara 5,280 kilometer (3,280 mi). Saged operasi saka unpaved lan kerikil airfields karo fasilitas dhasar mung, dat iki kerep dianggo ing kahanan Arctic nemen saka wilayah lor / wétan Rusia kang ngendi pesawat liyane padha melu operate. Originally dirancang kanggo urip 45,000 hr layanan (18,000 siklus) nanging saged hrs 80,000 karo nginggilaken, iku wis samesthine kanggo terus aktif nganti 2016, sanajan angger gangguan wis katon flights to kulon Eropah lan wilayah liyane diwatesi. Ing Januari 2010, flag operator Russian Aeroflot announced leren saka sawijining armada Tu-154 sawise 40 taun, karo pesawat jadwale pungkasan kang Aeroflot Flight 736 saka Ekaterinburg kanggo Moscow 31 Desember 2009.

Wiwit 1968 wis ana 39 kedadosan bejat nglibatno ing Tu-154, paling kang padha njalari salah siji faktor ingkang boten mathuk kanggo pesawat utawa nggunakake ekstensif ing nuntut kahanan. (Wikipedia)

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa