Basa

PT Tupolev Tu-154B-2 v9.6.1 FS2004

Informasi

Versi liya kasedhiya kanggo FSX et P3D klik kene

Siji tembung: "Wow!"Sampeyan ora bakal weruh nambah-ing ngendi simulasi punika dhuwur kapan wae rauh, mesthi sing paling unggul lan Komplek paling kabeh tambahan ons freeware kanggo FS2004. A masterpiece sing pantes manungsa waé. Learning temenan perlu amarga sampeyan ora bakal improvise dhewe pilot saka mesin iki tanpa manual a ... Nanging, apa ditresnani!

The Tupolev Tu-154 (Basa Rusia: Туполев Ту-154) (NATO kode Careless) punika airliner trijet Soviet dirancang ing agêng 1960s. produksi massa saka pesawat iki rampung nalika Februari 2013

Mesin Video Mulai Up



thumb 14Anonyme-20111105-224036 thumb 1rad6p thumb 2pqrxox
thumb 2wcmc1f thumb 65x2ew thumb 291yiy8
jempol fsx2011120311023852 thumb w0gjdi
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa