Basa

Grumman OV-1 Mohawk Series Super-Pack FSX-SP2

Informasi

  • Size 14.67 MB
  • Downloads 11 581
  • digawe 28-10-2009
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
The OV-1 (kode NATO: Mowhawk) iku sawijining pesawat Intelligence lapangan perang udhara. Il wis dibangun watara 1950 dening Grumman Company minangka referensi G-134 (web-sumber wikipedia)

paket meningkat iki ngandhut varian ngisor iki OV-1B, OV-1C OV-1D sing wis ditanggepi sadurunge kanggo downloads separetly.
The OV-1 saiki cekap karo kokpit virtual magnificient, 2048x2048 hi-res tekstur, lan karo bagean animasi aktif kanthi; paket swara pinunjul. genious iki nambah-ing punika saestu kudu-kudu.

liveries klebu:

- 73rd Company Pertempuran Intelligence, US Army
- US Geological Survey
- US Service Customs
- Argentina Army Aviation (Ejercito)
- Peksa Defense Israel
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 14.67 MB
  • Downloads 11 581
  • digawe 28-10-2009
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa