Grumman OV-1 Mohawk Series Super-Pack FSX-SP2 HOT
Grumman_OV-1_Mohawk_Series_Super-Pack_FSX-SP2_1
Grumman_OV-1_Mohawk_Series_Super-Pack_FSX-SP2_22
Grumman_OV-1_Mohawk_Series_Super-Pack_FSX-SP2_33
Grumman_OV-1_Mohawk_Series_Super-Pack_FSX-SP2_44


  • The OV-1 (kode NATO: Mowhawk) iku sawijining pesawat Intelligence lapangan perang udhara. Il wis dibangun watara 1950 dening Grumman Company minangka referensi G-134 (web-sumber wikipedia)

    paket meningkat iki ngandhut varian ngisor iki OV-1B, OV-1C OV-1D sing wis ditanggepi sadurunge kanggo downloads separetly.
    OV-1 saiki dilengkapi karo kokpit virtual sing apik banget, tekstur hi-res 2048x2048, lan kanthi animasi kanthi aktif; Paket swara sing pinunjul. Iki genious add-on tenan iku kudu-kudu.

    liveries klebu:

    - 73rd Company Pertempuran Intelligence, US Army
    - US Geological Survey
    - US Service Customs
    - Argentina Army Aviation (Ejercito)
    - Peksa Defense Israel



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (20 Votes)
  • Size 14.67 MB
  • Downloads 14 131
  • digawe 28-10-2009
  • dianyari 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan