Grumman S2F-3 Tracker FSX & P3D paket HOT
Grumman_S2F-3_Tracker_FSX_ & _P3D_Paket_1
Grumman_S2F-3_Tracker_FSX_ & _P3D_Paket_22
Grumman_S2F-3_Tracker_FSX_ & _P3D_Paket_33
Grumman_S2F-3_Tracker_FSX_ & _P3D_Paket_44


  • Pisanan dikembangake kanggo FS2004 dening Milton Shupe, iki FSX Grumman S2F-3 yaiku FSX native upgrade to the original. Ing FSX S2F-3 kanthi lengkap FSX/P3D kompatibel lan njupuk kauntungan saka sawetara FSX- Fitur mung, kalebu tumpukan lan pemetaan specular ..

    Grumman S-2 Tracker (sakdurunge dijenengi S2F) yaiku pesawat penerbangan pertama sing dibangun khusus kanggo perang anti-kapal selam (ASW) kanggo mlebu layanan Angkatan Laut Amerika Serikat. Wiwitane, AF-2 Guardian minangka sing pisanan dibangun kanggo perang anti-kapal selam, nanging nggunakake rong versi, peralatan deteksi asrama lan senjata mawa liyane.

    S-2 iku saiki ing wangun saka kembar-engine, dhuwur-wing karo elongations kuwat. Iku dilengkapi pindah tricycle landing, loro baling-baling Wright Cyclone R-1820 operasi baling-baling telung bilah.

    fitur:
    • Pandhuane dhewe, bump peta, lan peta specular
    • FSX animasi tartamtu
    • 2 liveries - RAN lan USN
    • Custom FDE
    • DirectX 10 Skin
    s2f3 1sm s2f3 2sm
    s2f3 3sm s2f3 4
  • Updated on 17 / 03 / 2019 : Saiki kompatibel karo Prepar3D v4, Pemasang v10.5



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan