Grumman G-73 Mallard FSX & P3D & FS9 HOT
ext-C-Gent
kabin-TCA2
Klasikabab013
kokpit014


  • Grumman G-73 Mallard kanggo FSX, P3D, lan kualitas tinggi FS2004, arang banget add-ons kualitas kaya dadi freeware, deleng video ing ngisor iki kanggo katrangan lengkap (digawe dening pecandu FS).


    Grumman G-73 Mallard minangka pesawat amfibi bermesin kembar. Akeh sing wis dimodifikasi kanthi ngganti mesin radial Pratt & Whitney Wasp H asli karo mesin turboprop modern. Diproduksi saka taun 1946 nganti 1951, produksi rampung nalika dikenalake SA-16 Albatross saka Grumman sing luwih gedhe.

    Bangunan ing sukses Goose lan Widgeon, Grumman Aircraft ngembangake G-73 Mallard luwih gedhé kanggo panggunaan komersial. Panyegahan akeh fitur saka pesawat cilik, kayata radial kembar, sayap dhuwur karo pelampung, jet pendarat ditarik lan gedhe buntut lurus, perusahaan mbangun 59 Mallards antarane 1946 lan 1951. Ora kaya pesawat cilik, Mallard uga nduweni gagang trike, kulit sing ditemtokake, awak loro-langkah, lan tangki bahan bakar wingtip. (Wikipedia)

    Video of presentation



    grumman g 73 mallard fsx p3d 1grumman g 73 mallard fsx p3d 2grumman g 73 mallard fsx p3d 3grumman g 73 mallard fsx p3d 4grumman g 73 mallard fsx p3d 5grumman g 73 mallard fsx p3d 6grumman g 73 mallard fsx p3d 7grumman g 73 mallard fsx p3d 8grumman g 73 mallard fsx p3d 9grumman g 73 mallard fsx p3d 10grumman g 73 mallard fsx p3d 11grumman g 73 mallard fsx p3d 12grumman g 73 mallard fsx p3d 13grumman g 73 mallard fsx p3d 14grumman g 73 mallard fsx p3d 15grumman g 73 mallard fsx p3d 16grumman g 73 mallard fsx p3d 17grumman g 73 mallard fsx p3d 18grumman g 73 mallard fsx p3d 19grumman g 73 mallard fsx p3d 20grumman g 73 mallard fsx p3d 21grumman g 73 mallard fsx p3d 22grumman g 73 mallard fsx p3d 23grumman g 73 mallard fsx p3d 24
  • Updated on 21 / 02 / 2018: Pembaruan iki ora nyangkut versi FS2004. Anyar FSX model asli lan Prepar3D v4 kompatibel karo total ati 15.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 139 MB
  • Downloads 17 522
  • digawe 03-08-2016
  • dianyari 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi) ➕ Microsoft Flight Simulator 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Nigel Richards, Rachael Whiteford, Rui Cristina, William Ellis, Romawi Stoviak
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan