Grumman HU-16 Albatross FSX & P3D
fsx 2016-09-14 16-54-52-99
ScreenHunter_02 Mei. 29 16.092
fsx 2016-09-14 17-01-51-493
fsx 2016-09-14 16-54-13-164


  • Iki Megapack kanggo Seaplane iki uga loro mesin radial. Gawan repaints 20, nyengsemaken swara engine, panel 2D lan kokpit virtual reworked dening Rikoooo, ditambahake ukuran anyar, koreksi saka tekstur karo saluran alpha lan Renungan, efek anyar (kumelun), nambahake autopilot pilihan.

    The massive albatross stabil cukup kanggo selokan ing kahanan cukup nemen lan njupuk mati karo ombak 2.5 kanggo 3 m dibantu dening mesin roket sawijining. fungsi utama padha search and rescue ing segara.

    1ScreenHunter 14 May. 29 17.08ScreenHunter 10 May. 29 16.17



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.1
  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 36.0 MB
  • Downloads 9 321
  • digawe 13-09-2016
  • dianyari 23-02-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Greg mrico lan Michael Verlin, Adaptasi dening Danny Garnier, Panel lan nganyari VC dening Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan