Basa

Grumman C1-A Trader FSX& P3D

Informasi

Minangka biasanipun nalika rawuh ing Milton Shupe lan timipun kasil ndhelik, realisme lan rincian grafis wonten, thanks kanggo Eagle Rotorcraft Simulations kangge konversi FSX / P3D. Paket lengkap karo rereget 3, swara khusus, ukuran unik, tekstur HD, pancing buntut fungsional (sampeyan kudu menehi kunci keyboard pisanan kanggo ngaktifake) lan liya-liyane.

Grumman C-1 Trader yaiku pesawat transport militer asalé saka S-2 Tracker. varian iki pisanan mabur 19 Januari 1955 lan bayar taun iki. Swara pesawat 80 sing dibangun lan Angkatan Laut Amerika Serikat mung panganggo. The C-1 Trader wis pensiun ing 1988 sawise luwih saka 30 taun kegiatan. (Wikipedia)

24179-soh-g7-c1axzip-6-soh-g7-c1aximage006
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa