Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Pitakonan lan jawaban

Pitakon babagan simulator, add-ons lan Situs Web

Proses iki dianggo loro Prepar3D lan FS2004.

Kanthi gawan, FSX wis diinstal ing «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X». Masalahnya yaiku ing Windows 7 lan 8+ utawa malah Windows 10 sampeyan ora duwe kontrol lengkap file ing «Microsoft Flight Simulator X», sing ngalangi program nulis ing file konfigurasi. Kanggo ngatasi masalah kasebut, bukak «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», banjur klik klik tengen ing folder «Microsoft Flight Simulator X», klik «Properties», banjur ing tab «Security». Ing kene, pilih «Pangguna (xxxxxx)», banjur klik «Modifikasi». Ing jendhela sing dibukak, pilih maneh «Pangguna (xxxxxx)», klik «Kontrol lengkap», banjur «Modifikasi». Saiki, sampeyan mung kudu ngeklik «OK» lan Windows bakal nganyari idin.

Instructions ing gambar ngisor iki:

permission1en permission2en
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
sepur Boeing777-300.gau, sing asline digawe kanggo FS2004, ora bisa digunakake FSX tanpa DLL tartamtu

Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan kudu nyalin lan nempel ing DLL « msvcr70.dll »Ing FSXfolder utama (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Yen sampeyan duwe masalah sing padha ing Prepar3D, solusi iki uga kudu bisa digunakake. Nanging, kita durung nyoba P3D. 

« msvcr70.dll »Kasedhiya kanggo free kene: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Sing penting, nalika duwe add-on model 3D sing digawe kanggo FS2004 nanging digunakake ing FSX SP2 (uga diarani Port Over), kanggo mateni Preview DirectX 10 ing setelan FSX. Nyatane, FS2004 addons ora kompatibel karo DirectX 10.

Conto 1: A part saka pesawat siro.
part kahuripan

Conto 2: The wings yen pesawat sing ora cetha.
Kahuripan part 2

Conto 3: pesawat punika tanggung werna abu-abu, tanpa tektur.
siro part 3

Solusi: Pateni DirectX 10 pratayang.
dxt10 en
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Sawetara pesawat sampeyan mumbul ing tarmac, lan kedadeyan sing padha karo kendaraan ing sekitar: yaiku bug sing wis dingerteni, sing bisa ditanggulangi kanthi ngowahi «Resolusi Mesh» nganti maksimal 5m. Ing Setelan Tampilan saka FSX, klik tab "Pemandangan" lan ganti resolusi ing ngisor iki:

trame résolusi
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Jeksa Agung bisa ngetokake iki tetep ing rong langkah gampang:

Langkah 1: Download UIAutomationCore.dll

Langkah 2: Mbusak file ZIP lan lebokake UIAutomationCore.dll sing diekstrak ing root FSX folder instalasi ing ngendi file kasebut fsx.exe manggon. Priksa manawa FSX ora mlaku.

Sawise tindakan iki, mulihake FSX lan sampeyan bakal nemokake sing ngganti views ing FSX, ora bakal nyebabake maneh FSX kanggo nabrak.

Tanpa fix iki, FSX bakal digantung uga sampeyan bakal "metu wektu" ing sesi multi pamuter. Aja nggunakake versi lain saka UIAutomationCore.dll, awit versi iki minangka versi mung sing bakal mungkasi crash.
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Kanggo nginstal FSX (kabeh versi) ing Windows 8 / 8.1, tindakake langkah iki:

1- Install FSX biasane karo DVDs.

2- Nalika instalasi rampung, klik tengen ing « fsx.exe »(sampeyan bisa nemokake ing kene: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Ing kene, pilih tab «Kompatibilitas» lan siyap jendhela kaya ing ngisor iki:

fsx.exe en

3- Download 32 versi «bit UIAutomationCore », Unzip file lan paste ing FSXfolder utama (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Bakal ngatasi masalah kacilakan sing ora dikarepake FSX.

Saiki, sawise langkah-langkah cilik iki, FSX kudu stabil ing Windows 8 / 8.1 lan 10
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
SP stands for Service Pack 1 or 2, kang ana patches nambah FSX. Kasedhiya sawise game dirilis.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Klik kanggo ngundhuh) mbenerake masalah ing ngisor iki sing ditemokake klien sawise game dirilis:
• Activation lan Instalasi
• Masalah disambung kanggo nggunakake tambahan komponen
• Asil dandan saka kinerja
• Masalah disambung kanggo isi


Flight Simulator X Service Pack 2 (Klik kanggo ngundhuh) Mbenakake fungsi ing ngisor iki:
• kompatibilitas Multiplayer
• DirectX 10

Sampeyan kudu nginstal Service Pack 1 (SP1), sadurunge siji liyane.
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Kanggo ngerti versi sing FSX wis diinstal ing komputer, iku gampang: Mulai FSX, lan wiwiti penerbangan ing papan sing sampeyan karepake, kanthi pesawat sing dikarepake. Saiki, ing sisih ndhuwur layar, bukak garis menu (yen durung dibukak) banjur klik «Pitulung» ing sisih tengen. Ing kene, klik «Babagan». Jendhela ing ngisor iki ditampilake karo versi sampeyan FSX:

apa fsx
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Kabeh add-ons saka Rikoooo bisa uga dipasang nganggo cara sing padha:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Add-ons »
folder. Yen sampeyan ngeklik, sampeyan bakal nemokake dhaptar add-ons sampeyan wis nginstal ing komputer. Saiki, sampeyan mung
kudu milih salah siji sing pengin dibusak instal.

cara liyane, saka ing Control Panel saka Windows milih Program lan Fitur saiki sampeyan ndeleng dhaptar kabeh program diinstal, pilih salah siji sing pengin dibusak instal.
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
saka auto-installversi 10 utawa + kabeh dokumentasi dununge ing My Documents folder utawa dokumen adhedhasar versi Windows.


Tindakake langkah iki saka auto-installluwih murah tinimbang versi 10:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Add-ons »Folder. Yen sampeyan ngeklik, sampeyan bakal nemokake dhaptar add-ons sampeyan wis nginstal ing komputer.

Cara liya, sampeyan bakal nemokake kabeh dokumentasi ing folder root sampeyan add-ons, teladan: C: \ File Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Kapal terbang \ XXXX \
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Pisanan, priksa manawa sampeyan duwe FSX-SP2 diinstal ing komputer. Pancen, ing « Preview DirectX 10 »Mung katon yen sampeyan wis nginstal patch SP2 utawa yen wis ana FSX Pancak utawa FSX Emas utawa FSX Steam Edition.

Ngisor sampeyan bisa download loro patches

Download SP1

Download SP2

dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Nalika akeh modhifikasi sing wis digawe menyang folder «Gauge», asring asring bagean saka file dhasar. Yen ngono, yen ana add-on butuh file tesis, ora bakal bisa nampilake ukuran kasebut ing panel. Asring solusi kalebu ing reinstall FSX. Supaya ora bisa nginstall maneh FSX, sampeyan bisa ngundhuh gauge Waras, Kang sethitik program digawe dening Rikoooo sing bakal mulihake saben file asli saka «Gauges» lan «Efek» folder.

Update 13 / 02 / 2014: A Prepar3d versi digawe.
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Masalah iki disebabaké déning aktifitas fungsi hardware Tessellation ing konfigurasi grafis saka Prepar3D v2 utawa v3.

Punika comparison karo sesawangan Seychelles Photo Real Scenery Pack avalaible kene :

Kanthi Hardware Tessellation aktif
Tessellation ora
Tanpa Hardware Tessellation aktif
Tessellation ya
Nalika ditampilake ing comparison ndhuwur, mateni fungsi hardware Tessellation ndandani masalah.

Sawise deaktivasi sampeyan kudu miwiti maneh Prepar3D kanggo ndandani efek.
TessellationDisabled
dina Jumuah 20 November by rikoooo
Pangguna anyar Prepar3D v4: Sawise pangowahan charset ing Scenery.cfg dadi UTF-16LE ing auto-installSampeyan ora bisa ngaktifake pemandangan kanthi otomatis.

Solusi sakdawané: Bukak folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 banjur mbukak file Scenery.cfg karo Notepad banjur klik File - Save As ... Ing jendhela sing mbukak pilih UTF-8 ing kolom Encoding (ndeleng gambar ngisor) lan klik Simpen.

Pasang maneh pemandangan lan voila.
Nganyari iki kudu diulang kanggo saben instalasi pemandangan amarga P3D simpen file Scenery.cfg ing UTF-16LE sawise saben bukaan.

Sceneries ditambahake sawise September 6, 2017 ora kena pengaruh masalah iki.

Kita ngupdate installer otomatis saben senar, masalah bakal didandani banget, nanging butuh sawetara wektu.

P3Dv4Fix
dina Kemis tanggal 07 September by rikoooo
Sampeyan ngenteni nanging ora ana apa-apa, file ora diundhuh, bisa sawise sawetara menit nunggu sampeyan nampa pesen kesalahan jinis "Sambetan wektu entek" utawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" utawa pesen liyane miturut browser internet sampeyan.

Ing kasunyatan, download saka Rikoooo dikirim saka server lokal liyane ing port 8888 (eg http://download.rikoooo.com:8888) iki kanggo kestabilan luwih apik ngundhuh utamane karo file saka beberapa Gigabyte.

Masalah kasebut yaiku firewall saka router (conto: Livebox, Freebox, Neufbox) pangguna tartamtu dikonfigurasi kanggo nolak port 8888 (lan uga port 8080), kanggo ngerti yen sampeyan ana ing kasus iki, menyang Simviation.com lan ngundhuh file apa wae kanthi acak, yen download ora miwiti (kaya ing Rikoooo), banjur sampeyan kalebu persentase cilik pangguna sing pangiriman blok port 8888 (lan 8080 for Simviation). Pelabuhan kasebut biasane digunakake kanggo antarmuka web, streaming, lan HTTP, saengga, aman kanggo mbukak.

Solusi

Sampeyan kudu nyambung menyang router (eg Livebox) lan nambah aturan sing mbukak port 8888 TCP / UDP.

Punika pranala menyang sawetara artikel ing basa Inggris sing nerangake carane mbukak port sampeyan, ora ragu kanggo nindakake riset sampeyan ing Google nggunakake jeneng panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci.

Miturut WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

Miturut HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Pranala menyang video Youtube karo puluhan tutorial (nambah panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
dina Setu 03 Maret by rikoooo

Pitakonan bab sandi akun

Sampeyan kudu log on dhisik menyang akun sampeyan kanggo nikmati kabeh layanan lan kecepatan Jumbo. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal nemokake modul ing sisih ndhuwur layar ing menu utama ing saben kaca situs web. Sampeyan uga bisa mlebu nganggo media sosial favorit kayata Facebook.

Mlebet jeneng pangguna (utawa alamat email) lan sandhi sing wis dipilih dhewe nalika dadi anggota.

Sadurunge mlebu:
Akses en




Sawise login sukses:
Sambungan OK
dina Setu 08 Agustus by rikoooo
Wangsulan: Bab ingkang pisanan do kanggo mlebu menyang akun nggunakake modul Akses menyang ndhuwur. Klik ing «Edit sandi akun».

Akses en

Saiki, sampeyan mung kudu ngetik sandhi anyar kaping pindho, ing kothak kapacak ing ngisor iki. Banjur, klik ing «Kirim» kanggo nyimpen modifikasi.

sunting en
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Yen sampeyan lali sandhi lan / utawa jeneng pangguna, ana alat sing bisa digunakake kanggo njupuk informasi kasebut:

Aku wis lali sandi

Aku wis lali jeneng panganggo sandi

Yen sampeyan isih bisa ngakses akun, hubungi kita supaya kita bisa nggawe modifikasi perlu: Hubungi kita.
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
- First, mriksa sing statut « Jumbo OK »Diselehake ing sisih tengen ndhuwur website kaya ing ngisor iki:
Jumbo ok en

Yen sampeyan ndeleng «- Statut: Ora Jumbo », Tegese lengganan Jumbo sampeyan ora diaktifake. Coba sambungake maneh menyang akun sampeyan, nggunakake tombol «Log metu». Sampeyan kudu ngaktifake lengganan Jumbo.

- Yen sampeyan ndeleng statut « Jumbo OK », Nanging kacepetan unduh sampeyan ora luwih dhuwur tinimbang 220ko / s, banjur priksa manawa bandwidth sampeyan ora ditundha dening program liyane sing nyoba ndownload ing wektu sing padha.

Sawise aktifitas Jumbo, mangga dipastèkaké kanggo miwiti maneh download sing wis ana, Jumbo URL bakal ganti.

- Sampeyan uga kudu mriksa manawa sambungan Internet ngidini sampeyan ngunduh kanthi cepet. Sampeyan kudu nggawe tes karo komputer liyane lan koneksi Internet liyane kanggo mriksa manawa masalah kasebut ora teka saka komputer.

- Kanggo nambah kacepetan download kanthi maksimal, disaranake sampeyan ndownload lan nginstal FlashGet, sing minangka program gratis sing ngidini sampeyan nambah gunggunge download nganti 10 kaping. Sampeyan bisa nemokake ing kene: http://www.flashget.com
dina Minggu 09 Agustus by rikoooo
Kita nggawa akeh pangowahan lan pangapikan, iki sebabe bisa kedadeyan yen fungsi login ora bisa digunakake maneh. Iki amarga sawetara pangowahan ing server sing durung ditampilake.

Kanggo ngrampungake iki, mbusak cookie sing ana gandhengane karo sesi ing Rikoooo. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi otomatis kanthi melu link iki: https://www.rikoooo.com/fr/forum/user/delete_cookies Sampeyan bakal dijaluk nganggo basa Prancis yen pengin mbusak cookie, klik "Oui". Sampeyan wis rampung. Saiki sampeyan bisa nyoba mlebu. Banjur klik link iki https://www.rikoooo.com/board kanggo njaluk situs web bali menyang basa Inggris.

Yen sampeyan isih entuk pesen kesalahan (luwih saka kaping pindho) nyoba mlebu sawise solusi ing ndhuwur, sampeyan bisa uga wis lali informasi login sampeyan.

Ana piranti sing bisa digunakake kanggo entuk akses menyang akun:

Aku wis lali sandi

Aku wis lali jeneng panganggo sandi

Yen sampeyan isih ora bisa ngakses akun, hubungi kita supaya kita bisa nggawe modifikasi sing dibutuhake: Hubungi kita.
dina Kemis tanggal 25 Juni by rikoooo