Basa

Carane ngganti sandi Pendhaftaran?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan do kanggo mlebu menyang akun nggunakake modul Akses menyang ndhuwur. Klik ing «Edit sandi akun».

Akses en

Saiki, sampeyan mung kudu ngetik sandhi anyar kaping pindho, ing kothak kapacak ing ngisor iki. Banjur, klik ing «Kirim» kanggo nyimpen modifikasi.

sunting en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa