Basa

FSX wis nabrak nalika mlaku Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10-64 ing pesawat free lan MP Sessions. Apa ana fix?

Jeksa Agung bisa ngetokake iki tetep ing rong langkah gampang:

Langkah 1: DownloadUIAutomationCore.dll

Langkah 2: Unpack file ZIP lan nyeleh dijupuk UIAutomationCore.dll ing ROOT saka folder instalasi FSX ngendi file fsx.exe uripe. Priksa manawa FSX ora mlaku.

Sawise tumindak, miwiti FSX lan sampeyan bakal nemokake sing ngoper views in FSX, maneh pungkasanipun nimbulaké FSX kanggo nabrak.

Tanpa fix iki, FSX bakal nyumerepi uga sing bakal "wektu metu" ing sesi multi player. Aja nggunakake sembarang versi liyane UIAutomationCore.dll, wiwit versi iki mung versi sing bakal mungkasi tubrukan.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa