Basa

Aku bisa ngerti kang FSX versi wis diinstal ing komputer? FSX-SP1, SP2 utawa Percepatan?

Ngerti versi FSX wis diinstal ing komputer, iku gampang: Mulai FSX, lan miwiti pesawat ngendi wae pengin, karo pesawat sampeyan pengin. Saiki, ing ndhuwur layar, mbukak menu bar (yen ora wis dibukak) lan klik ing «Pitulung» sisih tengen. Kene, klik ing «About». Jendhela iki katon karo versi sampeyan FSX:

quel FSX
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa