Basa

Carane rampung instal a Rikoooo nambah-ing?

Kabeh nambah-ons saka Rikoooo bisa dihapus cara sing padha:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Tambah ons »
folder. Nalika klik, sampeyan bakal nemokake dhaftar tambahan ons sing wis diinstal ing komputer. Saiki, sampeyan mung
kudu milih salah siji sing pengin dibusak instal.

cara liyane, saka ing Control Panel saka Windows milih Program lan Fitur saiki sampeyan ndeleng dhaptar kabeh program diinstal, pilih salah siji sing pengin dibusak instal.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa