Basa

Carane nginstal FSX ing Windows 8 / 8.1 / 10?

Kanggo nginstal FSX (kabeh versi) ing Windows 8 / 8.1, tindakake langkah iki:

1- Instal FSX biasane karo DVDs.

2- Nalika instalasi liwat, klik tengen ing «fsx.exe» (sampeyan bisa nemokake iku kene: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Kene, milih «Compatibility» tab lan nyiyapake jendhela minangka kapacak ing ngisor iki:

fsx.exe en

3- Download 32 versi «bit UIAutomationCore », Unzip file lan nempel ing folder utama FSX kang (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Iku bakal mbenerake masalah tubrukan sing ora dikarepke saka FSX.

Saiki, sawise iki langkah sethitik, FSX arep stabil ing Windows 8 / 8.1 lan 10
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa