Basa

Aku ora bisa nemokake «Preview DirectX 10» kothak ing setelan FSX. Apa ngirim aku?

First, mriksa sing duwe FSX-SP2 diinstal ing komputer. Pancen, «ing Preview DirectX 10 »Mung katon yen sampeyan wis instal tembelan SP2 utawa yen sampeyan duwe FSX Percepatan utawa FSX Gold utawa FSX Uap Edition.

Ngisor sampeyan bisa download loro patches

Download SP1

Download SP2

ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa