Basa

pesawat Kula bounces nalika ngganti tampilan. Apa ngirim aku? (FSX)

Sawetara kapal Panjenengan seger ing tarmac, lan ing bab mengkono kanggo kendaraan watara: sing bug dikenal, kang bisa ditanggulangi dening ngéwahi «Mesh Resolusi» kanggo 5m maksimum. Ing Setelan Tampilan FSX, klik ing «Scenery» tab lan ngganti résolusi sing kapacak ing ngisor iki:

trame résolusi
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa