Basa

Sceneries kasedhiya ing Rikoooo ora ngumumaké otomatis, ana solusi? (Win 7 / 8 +)

Proses iki dianggo ing loro Prepar3D lan FS2004.

Kanthi gawan, FSX wis diinstal ing «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Flight Microsoft simulator X». Masalah iku ing Windows 7 lan 8 + utawa malah Windows 10 sampeyan ora duwe lengkap kontrol file nang «Microsoft Flight Simulator X», kang nyegah program saka nulis ing berkas konfigurasi. Kanggo ngatasi masalah sing, pindhah menyang «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», banjur klik tengen ing folder «Microsoft Flight Simulator X», klik «Properties», banjur ing «Keamanan» tab. Kene, milih «Pangguna (xxxxxx)», banjur klik «Ngowahi». Ing jendhela mung dibukak, milih maneh «Pangguna (xxxxxx)», klik ing «Full kontrol», banjur «Modifikasi». Saiki, sampeyan mung kudu klik ing «OK» lan Windows bakal nganyarake ijin.

Instructions ing gambar ngisor iki:

permission1en permission2en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa