Basa

Sawetara kerja ukuran utawa efek sing ilang. Apa ngirim aku?

Nalika akeh modifikasi wis digawe menyang «Gauge» folder, iku Kerep sing bagean saka file basa sing ilang. Ing kasus-kasus iku, yen nambah-ing kabutuhan iki: file, iku bakal ora bisa kanggo nampilake ukuran menyang panel. Asring solusi kasusun ing reinstalling FSX. Supaya supaya reinstalling FSX, sampeyan bisa download gauge Waras, Kang sethitik program digawe dening Rikoooo sing bakal mulihake saben file asli saka «Gauges» lan «Efek» folder.

Update 13 / 02 / 2014: A versi Prepar3d lagi digawe.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa