Basa

Sawetara sandi tambahan ons iku gampang dipirsani utawa abu-abu (tanpa tektur). Apa ngirim aku? (FSX SP2 / Percepatan)

Soko penting, nalika duwe nambah-ing kang model 3D digawé kanggo FS2004 nanging digunakake ing FSX SP2 (uga disebut Port Swara), iku kanggo mateni Preview DirectX 10 ing setelan FSX. Ing kasunyatan, FS2004 addons sing ora kompatibel karo DirectX 10.

Conto 1: A part saka pesawat siro.
part kahuripan

Conto 2: The wings yen pesawat sing ora cetha.
Kahuripan part 2

Conto 3: pesawat punika tanggung werna abu-abu, tanpa tektur.
siro part 3

Solusi: Pateni DirectX 10 pratayang.
dxt10 en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa