Basa

Apa sing FSX SP1 lan SP2?

SP stands for Service Pack 1 utawa 2, kang patches Ngapikake FSX. Padha kasedhiya sawise release game.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Klik kanggo ngundhuh) Matrapi masalah ngisor ketemu dening klien sawise release game:
• Activation lan Instalasi
• Masalah disambung kanggo nggunakake tambahan komponen
• Asil dandan saka kinerja
• Masalah disambung kanggo isi


Flight Simulator X Service Pack 2 (Klik kanggo ngundhuh) Mbenakake fungsi ing ngisor iki:
• kompatibilitas Multiplayer
• DirectX 10

Sampeyan kudu nginstal Service Pack 1 (SP1), sadurunge siji liyane.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa